Välkommen till
Yoga Prehab

Yoga och rörelse utifrån ett vetenskapligt perspektiv för att skapa en stark grund för ett hälsosamt liv.

 
 
AY5A4065.jpg
 

Om

 
 

Vi Har En Mission

Yoga Prehab har som mission att höja ribban för yoga och rörelseträning genom att destillera den senaste forskningen inom hälsovetenskap och träningsfysiologi till applicerbar kunskap som du kan använda på yogamattan, i gymmet och i livet.

Genom ett proaktivt tillvägagångssätt fokuserar Yoga Prehab på att öka kroppsmedvetenhet, rörelsekapacitet, hälsa och välbefinnande. 

 

Kalender

 

Yoga, Vetenskap och Fakta - Därför Fungerar Det


I sin bok "Yoga, Vetenskap och Fakta - Därför Fungerar Det" (Bonnier Fakta) presenterar Sara Hoy ett vetenskapligt förhållningssätt till yoga och dess forskning. Förutom fakta bjuder hon också praktiska tips om yogaövningar och strategier som du kan använda för en hållbar hälsa och för att förhindra vanliga livsstilssjukdomar.

KÖP DEN VIA Bokus ELLER Adlibris.

 

Kurser

Kurserna är till för dig som vill fördjupa dina kunskaper om och hur du kan tillämpa ett vetenskapligt förhållningssätt i din yoga och rörelsepraktik där utbildningskvalité, forskning tillsammans med erfarenhet står i fokus.

 

Onlineklasser

Praktisera med mig vart du än är - online på Yogobe. Jag erbjuder klasser som både är utmanande och lugnande, från 1 minut upp till 60 minuter långa. Använd koden SARAHOY när du skapar ett nytt konto på yogobe.com och få dina första 30 dagar gratis.

AY5A4232.jpg

Bloggartiklar

 
 

Videoinspiration