Yoga i vardagen #2

Vårt andra avsnitt är live. Här diskuterar vi ämnet yoga i vardagen, både vad det innebär och hur en kan planera och lägga upp sin yogapraktik. Allt för att få till yogan i sin egen vardag. Frågor vi diskuterar är vad är yoga, vem var yoga tänk för i början, vad innebär det att göra/vara/leva yoga, hur få till yoga i vardagen utifrån ditt syfte och “måste” vi yoga varje dag?

I det här avsnittet får du också lära känna oss som pratar, Sara & Vevve, lite närmre.

Vi vill rikta ett tack till vår samarbetspartner Yogobe för denna säsong - nordens största onlinetjänst inom yoga och hälsa. Vi vill också kreditera bilden på oss som är tagen av Malin Wittig och musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Under avsnittet nämner vi några filosofiböcker:

  • Rig Veda
  • Upanishaderna

En annan podcast som vi pratar om i detta avsnitt är Yogaland av Andrea Ferretti och Jason Crandell, en väldigt inspirerande och matnyttig podd.

Vill du yoga med Vevve, eller läsa mer om hennes Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning surfa in här.  Läs hennes blogg på Yoga World eller följ med på instagram @vevvejaderlund.

Vill du yoga med Sara? Spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab

Vill du ha det senaste avsnittet rakt in i din mailbox signa upp här. Prenumerera på podden, och betygsätt den, också på itunes om du gillar den och vill ha mer.

Sara Hoy