Bakom kulisserna #11

Äntligen är säsong 2 här! Denna vecka tar vi med er lyssnare bakom kulisserna och delar lite nakna sanningar om livet som yogalärare. Vad händer när de tända ljusen släckts och deltagarna gått hem? Hur är det att vara, leva som och jobba som yogalärare? Vi pratar också om saker som kan inträffa när stora företag kommer in på yogamarknaden, om sexuella trakasserier och om hur långa kramar och spirituella tips kan användas som härskarteknik.

Här är de länkar vi nämner under avsnittet:

Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Vill du yoga med Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Vill du läsa mer om Vevve finns hon på @vevvejaderlund på instagram och på veronicajaderlund.se kan du läsa om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt hennes fördjupningsworkshops för yogalärare.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Sara Hoy