Graviditet & Fertilitetsyoga med Jennie Liljefors #14

Denna vecka pratar vi om yoga, graviditet och fertilitet med vår gäst Jennie Liljefors. Jennie har 15 års erfarenhet av yogaundervisning och är ägare till den magiska Stockholmsbaserade yogastudion Altromondo där hon lär ut Anusarainspirerad yoga, gravidyoga, yinyoga och yoga med terapeutisk inriktning. Hon är även författare till boken "Healing Yoga - Den läkande kraften" som bland annat handlar om hur vi med yoga kan bearbeta och läka PTSD. Du hittar Jennie på Altromondos hemsida och instagram. Vill du ta del av hennes bok, kika här. Och vill du följa med på resan till Italien, bli inspirerad här

Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Vill du studera med Sara spana in hennes kommande fördjupningskurser Redefining Yoga Asana den 28-30e september, och The Spine den 14-16e december samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Vill du läsa mer om Vevve finns hon på @vevvejaderlund på instagram och på veronicajaderlund.se kan du läsa om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt hennes fördjupningsworkshops för yogalärare.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. 

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Sara Hoy