Media & Hälsa med Erika Kits Gölevik #12

Denna vecka tar vi med er lyssnare in i mellanrummet där yoga och hälsa möter en kommersiell medievärld. Med oss har vi Erika Kits Gölevik; tränaren, yogaläraren, föreläsaren, författaren och journalisten. Hon är en av Sveriges framstående hälsoprofiler som vi har stött på i Topphälsa, på den egen-startade siten Healthy Living och som chefredaktör på Womens Health. Idag fri och utforskande. Du hittar henne på Instagram under @erikakitsgolevik, på Healthy Living och på Hälsoliv där hon delar med sig av träningstips och inspiration. Oavsett i vilken roll hon befinner sig i vill hon sprida en sund inställning till hälsa. Ett synsätt där vi på riktigt unnar oss bra mat, och skämmer bort oss själva med rörelse som kroppen blir skön av och knoppen glad. Häng med oss på en diskussion kring knasiga kroppsideal, det som händer på marknadsföringsbordet så du ska köpa senaste tidningen och så pratar vi om att leva sin sanning. Och mycket mer.

Vill du fortsätta diskutera veckans ämne, eller kanske andra frågor kring yoga från podden eller din egen praktik, gå med i Facebook-gruppen Everyday Yogi.

Vill du yoga med Sara spana in hennes kommande kurser, utbildningar och retreats här samt följ hennes instagram @yogaprehab.

Vill du läsa mer om Vevve finns hon på @vevvejaderlund på instagram och på veronicajaderlund.se kan du läsa om nästa omgång av Everyday Yoga School 200h yogalärarutbildning samt hennes fördjupningsworkshops för yogalärare.

Du kan lyssna på avsnittet direkt i datorn på yogaprehab.se. Eller lyssna, prenumerera på (och gärna betygsätta) podden på itunes om du gillar den och vill ha mer. Vill du ha vårt senaste avsnitt rakt in i din mailbox signa upp här för vårt nyhetsbrev.

Bilden är tagen av Malin Wittig. Musiken som används i avsnittet är Royalty Free Music från Bensound.

Sara Hoy